Spartling af væg – Vi sikrer et bedre resultat

​Alle dygtige malermestre ved, at et godt forarbejde i form af spartling, forud for selve malingen, har en afgørende betydning for det færdige resultat. 


Hos Vojens Malerforretning ApS tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning i spartling og andet forberedende arbejde til private og erhvervsdrivende i Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejen og omegn, der selv ønsker at svinge penslen, men også gerne vil have et smukt, holdbart og professionelt resultat.

Vi tilbyder også at stå for bundbehandling inklusiv spartling, så du roligt kan gå i gang med dit malerarbejde med en vished om, at den grundlæggende forberedelse er i orden.


Et virvar af produkter til forbehandling og spartling

Der findes masser af produkter på markedet til bundbehandling som eksempelvis spartling, men at finde det rigtige kræver som oftest en fagmand. At udvælge det bedste produkt til spartling og den rette fremgangsmåde afhænger nemlig af bunden, hvilket materiale den er lavet af og i hvilken stand den er. 

Alt dette kan Vojens Malerforretning ApS hjælpe dig med. Vi yder også vejledning i sprøjtespartling til de kunder, der har deres egen sprøjtemaskine eller tænker på at anskaffe sig en. Hvis dit malerprojekt kræver sprøjtespartling som en del af bundbehandlingen, men du ikke ønsker at stå for den del af arbejdet, så udfører vi selv sagt også dette.


Kontakt os i dag, hvis du har brug for spartling

Du kan kontakte os for mere information omkring bundbehandling og spartling, via telefon 74 54 16 54 eller e-mail: ja@vojens-malerforretning.dk, eller du kan bede os om at ringe dig op ved at udfylde felterne til højre. ​

Vojens Malerforretning ApS Tingvej 30B 6500 Vojens.​

FÅ ET GRATIS TILBUD!

Vi står klar til at hjælpe med netop din maleropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kan du se vores proces

Her får du det fulde overblik kundens projekt fra
​start til slut. Har du spørgsmål til processen kan du kontakte os via formularen nederst på siden.

Det siger vores kunder​

"Mojn maler"

Vojens Malerforretning har leveret et meget flot stykke arbejde! Vi vil klart ringe til dem igen næste gang vi skal have noget lavet i hjemmet.
Også var det en fornøjelse at have besøg af nogle meget professionelle og kompetente malerpiger 

Bo Hansen

"Udført til tiden"

Vi har flere gang haft fornøjelsen af at få udført arbejde af Vojens Malerforretning. Arbejdet bliver altid udført til tiden, og det er en fornøjelse at have malerne i hjemmet. Resultatet lever altid op til vores forventninger, så kun varme anbefalinger herfra. 

Lærke Selimann

"Faglig stolthed"

Vojens Andels-Boligforening samarbejder med Vojens Malerforretning til store og små maleopgaver med faglig stolthed og omhyggelighed samt høj kvalitet hver gang vi kan kun varmt anbefale.

Torben Rasmussen, Vojens Andelsboligforening

"Kan varmt anbefale"

Vi har brugt Vojens Malerforretning i flere omgange til renoveringer og ombygninger hos Hamag. De har altid løst opgaven med største kvalitet og altid i henhold til det aftalte. Vi kommer aldrig til at bruge andre og kan varmt anbefale dem. 

Søren Lynge, Hamag

"Fleksibilitet, effektivitet og høj kvalitet"

Vojens Malerforretning og deres dygtige folk har løst maleropgaver for os af flere omgange. Det har f.eks. været kontorfaciliteter, skybokse, store gangarealer og andre specialopgaver. Vi kan til enhver tid anbefale Vojens Malerforretning.

Sønderjysk Elitesport​

"Altid god behandling"

Vi har igennem alle årene siden Jens Andersen overtog firmaet, benyttet dette firma til vores maler opgaver både ved fraflytningssyn og generelle maleropgaver i vores afdelinger i Domea Vojens, dette er altid blevet udført til vores tilfredshed og aftalerne er altid overholdt

Domea

"Dygtige og effektive"

Vi giver VOJENS MALERFORRETNING vores bedste anbefaling for firmaets meget dygtige og effektive malersvende. Deres arbejde er i top kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi kan kun anbefale Vojens Malerforretning. 

MAA ZENI Arkitekter A/S

"Yderst professionelle"

Jeg kan klart anbefale Vojens Malerforretning. Fra start til slut har de været yderst professionelle. Malerne der har været på besøg har været søde, og der er ikke en finger at sætte på det arbejde de har udført. Det er bestemt ikke sidste gang vi ringer til dem når vi skal have noget lavet.

Bodil og Peter

Er du ikke overbevist endnu så klik ind på vores referencer.

fb  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vojens Malerforretning ApS

Tingvejen 30B

6500 Vojens

Kontakt os

Telefon: 74 54 16 54

E-mail: ja@vojens-malerforretning.dk

CVR: 32282245

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.