Spartling af væg – Vi sikrer et bedre resultat​

Professionel spartling og fuldspartling af dine vægge

​Alle dygtige malermestre ved, at et godt forarbejde i form af spartling eller fuldspartling forud for selve malingen, har en afgørende betydning for det færdige resultat.

Hos Vojens Malerforretning ApS tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning i spartling og andet forberedende arbejde til private og erhvervsdrivende i Haderslev, Kolding, Vejen og omegn, der selv ønsker at svinge penslen, men også gerne vil have et smukt, holdbart og professionelt resultat.

Vi tilbyder også at stå for bundbehandling inklusiv fuldspartling, så du roligt kan gå i gang med dit malerarbejde med en vished om, at den grundlæggende forberedelse er i orden.

Et virvar af produkter til forbehandling og spartling

Der findes masser af produkter på markedet til bundbehandling som eksempelvis fuldspartling, men at finde det rigtige kræver som oftest en fagmand. At udvælge det bedste produkt til spartling og den rette fremgangsmåde afhænger nemlig af bunden, hvilket materiale den er lavet af og i hvilken stand den er.

​Alt dette kan Vojens Malerforretning ApS hjælpe dig med. Vi yder også vejledning i sprøjtespartling til de kunder, der har deres egen sprøjtemaskine eller tænker på at anskaffe sig en. Hvis dit malerprojekt kræver sprøjtespartling som en del af bundbehandlingen, men du ikke ønsker at stå for den del af arbejdet, så udfører vi selv sagt også dette.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for spartling

Du kan kontakte os for mere information omkring bundbehandling og spartling af væg eller spartling af gipsloft eller opsætning af filt, via telefon 74 54 16 54 eller e-mail: ja@vojens-malerforretning.dk, eller du kan bede os om at ringe dig op ved at udfylde felterne til højre. ​

Vojens Malerforretning ApS Tingvej 30B 6500 Vojens.​

​Ring og få et godt tilbud hos din maler

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

​Vi varetager alle opgaver inden for malerarbejde

​Vi servicerer private, virksomheder og boligforeninger

Få svar på din opgave inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

Vojens Malerforretning ApS

Tingvejen 30B 6500 Vojens

CVR-nummer: 32282245

+45 74 54 16 54

ja@vojens-malerforretning.dk

Se vores cookiepolitik

kvalitet & service siden 1947

I Vojens Malerforretning tænker vi som malerfirma langsigtet, både når det gælder vores kunder, og når det gælder vores håndværk.