​​​✔ Siden 1974

​✔ Kvalitet og æstetik

✔ Medlem af Danske Malermestre​

Spartling af væg – Vi sikrer et bedre resultat

​Alle dygtige malermestre ved, at et godt forarbejde i form af spartling, forud for selve malingen, har en afgørende betydning for det færdige resultat. 


Hos Vojens Malerforretning ApS tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning i spartling og andet forberedende arbejde til private og erhvervsdrivende i Aabenraa, Haderslev, Kolding og omegn, der selv ønsker at svinge penslen, men også gerne vil have et smukt, holdbart og professionelt resultat.

Vi tilbyder også at stå for bundbehandling inklusiv spartling, så du roligt kan gå i gang med dit malerarbejde med en vished om, at den grundlæggende forberedelse er i orden.


Et virvar af produkter til forbehandling og spartling

Der findes masser af produkter på markedet til bundbehandling som eksempelvis spartling, men at finde det rigtige kræver som oftest en fagmand. At udvælge det bedste produkt til spartling og den rette fremgangsmåde afhænger nemlig af bunden, hvilket materiale den er lavet af og i hvilken stand den er. 

Alt dette kan Vojens Malerforretning ApS hjælpe dig med. Vi yder også vejledning i sprøjtespartling til de kunder, der har deres egen sprøjtemaskine eller tænker på at anskaffe sig en. Hvis dit malerprojekt kræver sprøjtespartling som en del af bundbehandlingen, men du ikke ønsker at stå for den del af arbejdet, så udfører vi selv sagt også dette.


Kontakt os i dag, hvis du har brug for spartling

Du kan kontakte os for mere information omkring bundbehandling og spartling, via telefon 74 54 16 54 eller e-mail: ja@vojens-malerforretning.dk, eller du kan bede os om at ringe dig op ved at udfylde felterne til højre. ​

Vojens Malerforretning ApS Tingvej 30B 6500 Vojens.​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din maleropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Vojens Malerforretning
​på Facebook

Følg os og få større indblik i din malers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Hos Vojens Malerforretning ApS er kvalitet og æstetik kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook