​​​✔ Siden 1974

​✔ Kvalitet og æstetik

✔ Medlem af Danske Malermestre​

Malermester udfører opgaver i høj kvalitet

Trænger din bolig til et forfriskende løft, eller skal der en renovering af hjemmet til inden fraflytning, så er vi den perfekte malermester. Vi er kvalificeret og dygtig samarbejdspartner til både private, erhvervsdrivende og boligselskaber i Aabenraa, Haderslev, Kolding og omegn.

Som din malermester er vi altid i dialog om netop dit behov for renovering og rådgiver gerne i forbindelse med forskellige typer af renovering. I vores malerfirma lægger vi stor vægt på, at vores kunder er trygge ved at både den valgte løsning og det endelige resultat lever op til forventningerne.

Billig malermester med mange års erfaring

Vojens Malerforretning ApS har eksisteret i næsten 7 årtier, fordi vi som malermester ved, at godt håndværk og forståelse for vores kunders behov og synspunkter er altafgørende for resultatet.


Vores dygtige rådgivere har stor ekspertise i renovering og, hvordan du bruger dine penge bedst. Og vi hjælper dig med at overveje afstemme dit budget i forhold til de forventninger, du har til den pågælendende renovering, så du ikke møder ubehagelige overraskelser undervejs. Læs mere om vores referencer her.​

Garanti på din renovering giver tilfredse kunder

Hos Vojens Malerforretning tilbyder vi ikke blot renovering og gedigent malerarbejde, vi tilbyder tryghed for vores kunder. Vi har i mange år været medlem af Danske Malermestre og dette medlemskab forpligter. Danske Malermestre har en garantiordning, der er din garant for, at vi altid leverer håndværk af højeste kvalitet. 


Læs mere om garantiordningen her.


Kontakt din malermester og få et godt tilbud

Står du allerede nu og skal i gang med en renovering, så kan du kontakte din malermester via telefon eller e-mail, eller du kan bede os om at ringe dig op ved at udfylde felterne til højre. Ring på telefonnummer 74 54 16 54​ eller skriv til os på e-mail ja@vojens-malerforretning.dk.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din maleropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Vojens Malerforretning
​på Facebook

Følg os og få større indblik i din malers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Hos Vojens Malerforretning ApS er kvalitet og æstetik kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook