Malerfirma udfører opgaver i høj kvalitet

Trænger din bolig til et forfriskende løft, eller skal der en renovering af hjemmet til inden fraflytning, så er vi den perfekte malermester. Vi er kvalificeret og dygtig samarbejdspartner til både private, erhvervsdrivende og boligselskaber i Vojens, Haderslev, Kolding, Vejen og omegn.

Som din malermester er vi altid i dialog om netop dit behov for renovering og rådgiver gerne i forbindelse med forskellige typer af renovering. I vores malerfirma lægger vi stor vægt på, at vores kunder er trygge ved at både den valgte løsning og det endelige resultat lever op til forventningerne.

malerfirma med mange års erfaring

Vojens Malerforretning ApS har eksisteret i næsten 7 årtier, fordi vi som malermester ved, at godt håndværk og forståelse for vores kunders behov og synspunkter er altafgørende for resultatet.


Vores dygtige rådgivere har stor ekspertise i renovering og, hvordan du bruger dine penge bedst. Og vi hjælper dig med at overveje afstemme dit budget i forhold til de forventninger, du har til den pågælendende renovering, så du ikke møder ubehagelige overraskelser undervejs. Læs mere om vores referencer her.​

Garanti på din renovering giver tilfredse kunder

Hos Vojens Malerforretning tilbyder vi ikke blot renovering og gedigent malerarbejde, vi tilbyder tryghed for vores kunder. Vi har i mange år været medlem af Danske Malermestre og dette medlemskab forpligter. Danske Malermestre har en garantiordning, der er din garant for, at vi altid leverer håndværk af højeste kvalitet. 


Læs mere om garantiordningen her.


Kontakt din malermester og få et godt tilbud

Står du allerede nu og skal i gang med en renovering, så kan du kontakte din malermester via telefon eller e-mail, eller du kan bede os om at ringe dig op ved at udfylde felterne til højre. Ring på telefonnummer 74 54 16 54​ eller skriv til os på e-mail ja@vojens-malerforretning.dk.

​Ring og få et godt tilbud hos din maler

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

​Vi varetager alle opgaver inden for malerarbejde

​Vi servicerer private, virksomheder og boligforeninger

Få svar på din opgave inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

Vojens Malerforretning ApS

Tingvejen 30B 6500 Vojens

CVR-nummer: 32282245

+45 74 54 16 54

ja@vojens-malerforretning.dk

Se vores cookiepolitik

kvalitet & service siden 1947

I Vojens Malerforretning tænker vi som malerfirma langsigtet, både når det gælder vores kunder, og når det gælder vores håndværk.