Malermester udfører opgaver i høj kvalitet

Trænger din bolig til et forfriskende løft, eller skal der en renovering af hjemmet til inden fraflytning, så er vi den perfekte malermester. Vi er kvalificeret og dygtig samarbejdspartner til både private, erhvervsdrivende og boligselskaber i Vojens, Haderslev, Kolding, Vejen og omegn.

Som din malermester er vi altid i dialog om netop dit behov for renovering og rådgiver gerne i forbindelse med forskellige typer af renovering. I vores malerfirma lægger vi stor vægt på, at vores kunder er trygge ved at både den valgte løsning og det endelige resultat lever op til forventningerne.

Billig malermester med mange års erfaring

Vojens Malerforretning ApS har eksisteret i næsten 7 årtier, fordi vi som malermester ved, at godt håndværk og forståelse for vores kunders behov og synspunkter er altafgørende for resultatet.


Vores dygtige rådgivere har stor ekspertise i renovering og, hvordan du bruger dine penge bedst. Og vi hjælper dig med at overveje afstemme dit budget i forhold til de forventninger, du har til den pågælendende renovering, så du ikke møder ubehagelige overraskelser undervejs. Læs mere om vores referencer her.​

Garanti på din renovering giver tilfredse kunder

Hos Vojens Malerforretning tilbyder vi ikke blot renovering og gedigent malerarbejde, vi tilbyder tryghed for vores kunder. Vi har i mange år været medlem af Danske Malermestre og dette medlemskab forpligter. Danske Malermestre har en garantiordning, der er din garant for, at vi altid leverer håndværk af højeste kvalitet. 


Læs mere om garantiordningen her.


Kontakt din malermester og få et godt tilbud

Står du allerede nu og skal i gang med en renovering, så kan du kontakte din malermester via telefon eller e-mail, eller du kan bede os om at ringe dig op ved at udfylde felterne til højre. Ring på telefonnummer 74 54 16 54​ eller skriv til os på e-mail ja@vojens-malerforretning.dk.

FÅ ET GRATIS TILBUD!

Vi står klar til at hjælpe med netop din maleropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kan du se vores proces

Her får du det fulde overblik kundens projekt fra
​start til slut. Har du spørgsmål til processen kan du kontakte os via formularen nederst på siden.

Det siger vores kunder​

"Mojn maler"

Vojens Malerforretning har leveret et meget flot stykke arbejde! Vi vil klart ringe til dem igen næste gang vi skal have noget lavet i hjemmet.
Også var det en fornøjelse at have besøg af nogle meget professionelle og kompetente malerpiger 

Bo Hansen

"Udført til tiden"

Vi har flere gang haft fornøjelsen af at få udført arbejde af Vojens Malerforretning. Arbejdet bliver altid udført til tiden, og det er en fornøjelse at have malerne i hjemmet. Resultatet lever altid op til vores forventninger, så kun varme anbefalinger herfra. 

Lærke Selimann

"Faglig stolthed"

Vojens Andels-Boligforening samarbejder med Vojens Malerforretning til store og små maleopgaver med faglig stolthed og omhyggelighed samt høj kvalitet hver gang vi kan kun varmt anbefale.

Torben Rasmussen, Vojens Andelsboligforening

"Kan varmt anbefale"

Vi har brugt Vojens Malerforretning i flere omgange til renoveringer og ombygninger hos Hamag. De har altid løst opgaven med største kvalitet og altid i henhold til det aftalte. Vi kommer aldrig til at bruge andre og kan varmt anbefale dem. 

Søren Lynge, Hamag

"Fleksibilitet, effektivitet og høj kvalitet"

Vojens Malerforretning og deres dygtige folk har løst maleropgaver for os af flere omgange. Det har f.eks. været kontorfaciliteter, skybokse, store gangarealer og andre specialopgaver. Vi kan til enhver tid anbefale Vojens Malerforretning.

Sønderjysk Elitesport​

"Altid god behandling"

Vi har igennem alle årene siden Jens Andersen overtog firmaet, benyttet dette firma til vores maler opgaver både ved fraflytningssyn og generelle maleropgaver i vores afdelinger i Domea Vojens, dette er altid blevet udført til vores tilfredshed og aftalerne er altid overholdt

Domea

"Dygtige og effektive"

Vi giver VOJENS MALERFORRETNING vores bedste anbefaling for firmaets meget dygtige og effektive malersvende. Deres arbejde er i top kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi kan kun anbefale Vojens Malerforretning. 

MAA ZENI Arkitekter A/S

"Yderst professionelle"

Jeg kan klart anbefale Vojens Malerforretning. Fra start til slut har de været yderst professionelle. Malerne der har været på besøg har været søde, og der er ikke en finger at sætte på det arbejde de har udført. Det er bestemt ikke sidste gang vi ringer til dem når vi skal have noget lavet.

Bodil og Peter

Er du ikke overbevist endnu så klik ind på vores referencer.

fb  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vojens Malerforretning ApS

Tingvejen 30B

6500 Vojens

Kontakt os

Telefon: 74 54 16 54

E-mail: ja@vojens-malerforretning.dk

CVR: 32282245

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.