Boligselskaber

Mange års erfaring i branchen har gjort os til eksperter inden for vores felt – også når det kommer til håndtering af opgaver for boligselskaber.

Gennem tiden har vi klaret mange forskellige fraflytningslejligheder, hvor vi har sørget for at gøre lejlighederne fuldstændig klar til den nye lejer.

Vi håndterer maling af såvel vægge, døre og vinduer som lofter og radiatorer.​​

Krav til logistik

Arbejdet med fraflytningslejligheder stiller store krav til planlægning og logistik, da det ofte drejer sig om et stort antal lejligheder, der skal tilses og dermed koordineres over en bestemt tidsperiode.

Vojens Malerforretning ApS har erfaringen til at sørge for, arbejdet forløber efter planen – fra start til slut. Det er både jeres og lejernes garanti for et godt slutresultat.

Også spjældarbejde

Vi klarer også gerne småreparationer, hvis for eksempel radiatoren er sprunget, vinduet skal skiftes, gulvet skal males, eller der er opstået fugtskader. Kvalitet og tillid er nøgleord hos os – uanset hvilken opgave, der er i spil.

Kontakt os for at høre mere.​​

​Ring og få et godt tilbud hos din maler

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

​Vi varetager alle opgaver inden for malerarbejde

​Vi servicerer private, virksomheder og boligforeninger

Få svar på din opgave inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

Vojens Malerforretning ApS

Tingvejen 30B 6500 Vojens

CVR-nummer: 32282245

+45 74 54 16 54

ja@vojens-malerforretning.dk

Se vores cookiepolitik

kvalitet & service siden 1947

I Vojens Malerforretning tænker vi som malerfirma langsigtet, både når det gælder vores kunder, og når det gælder vores håndværk.