Maling af hus med Vojens Malerforretning ApS

Lad os forny dit parcelhus med professionelt malearbejde

Vojens Malerforretning ApS er eksperter inden for maling af hus, fra nybyg og ombyg til renoveringer. Med mangeårig erfaring forstår vi, hvor vigtigt det er at udføre arbejdet korrekt for at opfylde dine forventninger præcist. Vores fokus er på høj faglighed og god dialog, så der skabes en fælles forståelse for projektet. Udover Vojens kommer vi også gerne ud til nærtliggende byer såsom Haderslev, Vejen og Kolding.

Tillid er nøgleordet hos os; vores kunder skal kunne stole på, at vi leverer kvalitetsarbejde fra start til slut. Vi er stolte af vores gode ry og stræber efter at opretholde den høje standard, der har kendetegnet vores firma siden dets etablering.

Løsninger tilpasset dit parcelhus

Vores erfaring og ekspertise inden for maling af hus sikrer, at dit projekt ikke blot ser fantastisk ud, men også holder i årevis. Vi bruger de bedste materialer og teknikker, som sikrer en finish, der står imod tidens tand. Hos Vojens Malerforretning ApS tilbyder vi en skræddersyet maling af hus, der tilpasses hver enkelt kundes behov. Det gælder både ude og inde.

Vi specialiserer os i maling af hus, facade, vinduer og meget mere, med et skarpt øje for detaljer og æstetik. Vores mål er ikke blot at møde dine forventninger, men at overgå dem, og sikre at hver kvadratmeter af dit parcelhus reflekterer kvalitet og professionalisme.

Kontakt os for et tilbud på maling af hus

Er du klar til at opleve forskellen professionel maling af parcelhuset kan gøre? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at forvandle dit hjem og give det en ny sjæl. Husk, professionel maling er en investering i dit hjem og din fremtid. 

Ring til os på 74 54 16 54 udfyld vores kontaktformular her på hjemmesiden.

​Ring og få et godt tilbud hos din maler

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

​Vi varetager alle opgaver inden for malerarbejde

​Vi servicerer private, virksomheder og boligforeninger

Få svar på din opgave inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

Vojens Malerforretning ApS

Tingvejen 30B 6500 Vojens

CVR-nummer: 32282245

+45 74 54 16 54

ja@vojens-malerforretning.dk

Se vores cookiepolitik

kvalitet & service siden 1947

I Vojens Malerforretning tænker vi som malerfirma langsigtet, både når det gælder vores kunder, og når det gælder vores håndværk.