​​​✔ Siden 1974

​✔ Kvalitet og æstetik

✔ Medlem af Danske Malermestre​

Boligselskaber

Mange års erfaring i branchen har gjort os til eksperter inden for vores felt – også når det kommer til håndtering af opgaver for boligselskaber.

Gennem tiden har vi klaret mange forskellige fraflytningslejligheder, hvor vi har sørget for at gøre lejlighederne fuldstændig klar til den nye lejer.

Vi håndterer maling af såvel vægge, døre og vinduer som lofter og radiatorer.​​

Krav til logistik

Arbejdet med fraflytningslejligheder stiller store krav til planlægning og logistik, da det ofte drejer sig om et stort antal lejligheder, der skal tilses og dermed koordineres over en bestemt tidsperiode.

Vojens Malerforretning ApS har erfaringen til at sørge for, arbejdet forløber efter planen – fra start til slut. Det er både jeres og lejernes garanti for et godt slutresultat.

Også spjældarbejde

Vi klarer også gerne småreparationer, hvis for eksempel radiatoren er sprunget, vinduet skal skiftes, gulvet skal males, eller der er opstået fugtskader. Kvalitet og tillid er nøgleord hos os – uanset hvilken opgave, der er i spil.

Kontakt os for at høre mere.​​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din maleropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Vojens Malerforretning
​på Facebook

Følg os og få større indblik i din malers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Hos Vojens Malerforretning ApS er kvalitet og æstetik kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook