​​​✔ Siden 1974

​✔ Kvalitet og æstetik

✔ Medlem af Danske Malermestre​

Parcelhuse

Vojens Malerforretning ApS har stor erfaring inden for parcelhuse, hvor vi håndterer stort som småt. Vi klarer både malerarbejde i forbindelse med nybyg, ombyg og renovering​.​

​Høj faglighed

I kraft af vores mangeårige erfaring ved vi, hvor stor en investering et parcelhus er, og hvor vigtigt det derfor er, at alt udføres korrekt, så det bliver præcis, som I ønsker det.

Det stiller krav til faglighed og til en rigtig god dialog, så forventningerne afstemmes, og så vi dermed opnår en

fælles forståelse for arbejdet.​

Fokus på tillid

​Hos Vojens Malerforretning ApS er tillid et nøgleord. Vores kunder skal kunne stole på os, når de lader os håndtere opgaven – lige fra første møde til, at sidste hånd er lagt på projektet.Derfor er det vigtigt, at kvaliteten og prisen er i orden hver gang.Vi sætter en ære i holdbart og flot arbejde, og vi er stolte over det gode ry, som vi gennem tiden har oparbejdet.

Det er altid fores mål at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen af firmaet, og det er jeres garanti for et godt resultat.​

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din maleropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Vojens Malerforretning
​på Facebook

Følg os og få større indblik i din malers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Om firmaet

Hos Vojens Malerforretning ApS er kvalitet og æstetik kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 27 anmeldelser på Facebook