Malerarbejde med sans for kvalitet og æstetik

Hos Vojens Malerforretning ApS gør vi vores ypperste for at levere malerarbejde af højeste kvalitet – både når det gælder holdbarhed og æstetisk.

Vi har næsten 70 års erfaring inden for området, og har i årenes løb udført arbejde for både private, boligforeninger og erhvervsdrivende i Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejen og omegn.

Vi har stor ekspertise inden for mange forskellige typer opgaver. Vores dygtige malere står altid klar med kyndig råd og vejledning, så det endelige resultat står mål med netop dine ønsker og forventninger. Vores malerfirma tilbyder malerarbejde i forbindelse med både ny- og ombygning, renovering og meget mere.


Har du lyst til at lave malerarbejde?

Hvis du selv ønsker at male dit hjem eller arbejdsplads, men har brug for korrekt og professionel spartling af væg eller spartling af gipsloft, opsætning af filt eller rådgivning til den pågældende maleropgave eller anden forberedelse, kan vi også hjælpe dig med det. Et grundigt forarbejde, før du går i gang med dit malerarbejde, er med til at sikre et godt resultat i sidste ende.​

Danske Malermestre – en ordning der forpligter

Hos Vojens Malerforretning ved vi, hvor vigtigt det er, at vores kunder har tillid til, at vi leverer et ordentligt stykke malerarbejde. Derfor er vi medlem af brancheorganisationen Danske Malermestre. Læs mere om Danske Malermestres garantiordning her.

Kontakt os i dag for kvalitetsbevidst malerarbejde

Du kan kontakte os via telefon eller e-mail, eller du kan bede os om at ringe dig op ved at udfylde felterne til højre.

Ring på 74 54 16 54 eller send os en mail på ja@vojens-malerforretning.dk for at få et godt tilbud på malerarbejde.


Vojens Malerforretning ApS Tingvej 30B 6500 Vojens.

​Ring og få et godt tilbud hos din maler

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

​Vi varetager alle opgaver inden for malerarbejde

​Vi servicerer private, virksomheder og boligforeninger

Få svar på din opgave inden for 24 timer

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

Vojens Malerforretning ApS

Tingvejen 30B 6500 Vojens

CVR-nummer: 32282245

+45 74 54 16 54

ja@vojens-malerforretning.dk

Se vores cookiepolitik

kvalitet & service siden 1947

I Vojens Malerforretning tænker vi som malerfirma langsigtet, både når det gælder vores kunder, og når det gælder vores håndværk.