Malerarbejde med sans for kvalitet og æstetik

Hos Vojens Malerforretning ApS gør vi vores ypperste for at levere malerarbejde af højeste kvalitet – både når det gælder holdbarhed og æstetisk.

Vi har næsten 70 års erfaring inden for området, og har i årenes løb udført arbejde for både private, boligforeninger og erhvervsdrivende i Aabenraa, Haderslev, Kolding, Vejen og omegn.

Vi har stor ekspertise inden for mange forskellige typer opgaver. Vores dygtige malere står altid klar med kyndig råd og vejledning, så det endelige resultat står mål med netop dine ønsker og forventninger. Vores malerfirma tilbyder malerarbejde i forbindelse med både ny- og ombygning, renovering og meget mere.


Har du lyst til at lave malerarbejde?

Hvis du selv ønsker at male dit hjem eller arbejdsplads, men har brug for korrekt og professionel spartling, rådgivning til den pågældende maleropgave eller anden forberedelse, kan vi også hjælpe dig med det. Et grundigt forarbejde, før du går i gang med dit malerarbejde, er med til at sikre et godt resultat i sidste ende.​

Danske Malermestre – en ordning der forpligter

Hos Vojens Malerforretning ved vi, hvor vigtigt det er, at vores kunder har tillid til, at vi leverer et ordentligt stykke malerarbejde. Derfor er vi medlem af brancheorganisationen Danske Malermestre. Læs mere om Danske Malermestres garantiordning her.

Kontakt os i dag for kvalitetsbevidst malerarbejde

Du kan kontakte os via telefon eller e-mail, eller du kan bede os om at ringe dig op ved at udfylde felterne til højre.

Ring på 74 54 16 54 eller send os en mail på ja@vojens-malerforretning.dk for at få et godt tilbud på malerarbejde.


Vojens Malerforretning ApS Tingvej 30B 6500 Vojens.

FÅ ET GRATIS TILBUD!

Vi står klar til at hjælpe med netop din maleropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her kan du se vores proces

Her får du det fulde overblik kundens projekt fra
​start til slut. Har du spørgsmål til processen kan du kontakte os via formularen nederst på siden.

Det siger vores kunder​

"Mojn maler"

Vojens Malerforretning har leveret et meget flot stykke arbejde! Vi vil klart ringe til dem igen næste gang vi skal have noget lavet i hjemmet.
Også var det en fornøjelse at have besøg af nogle meget professionelle og kompetente malerpiger 

Bo Hansen

"Udført til tiden"

Vi har flere gang haft fornøjelsen af at få udført arbejde af Vojens Malerforretning. Arbejdet bliver altid udført til tiden, og det er en fornøjelse at have malerne i hjemmet. Resultatet lever altid op til vores forventninger, så kun varme anbefalinger herfra. 

Lærke Selimann

"Faglig stolthed"

Vojens Andels-Boligforening samarbejder med Vojens Malerforretning til store og små maleopgaver med faglig stolthed og omhyggelighed samt høj kvalitet hver gang vi kan kun varmt anbefale.

Torben Rasmussen, Vojens Andelsboligforening

"Kan varmt anbefale"

Vi har brugt Vojens Malerforretning i flere omgange til renoveringer og ombygninger hos Hamag. De har altid løst opgaven med største kvalitet og altid i henhold til det aftalte. Vi kommer aldrig til at bruge andre og kan varmt anbefale dem. 

Søren Lynge, Hamag

"Fleksibilitet, effektivitet og høj kvalitet"

Vojens Malerforretning og deres dygtige folk har løst maleropgaver for os af flere omgange. Det har f.eks. været kontorfaciliteter, skybokse, store gangarealer og andre specialopgaver. Vi kan til enhver tid anbefale Vojens Malerforretning.

Sønderjysk Elitesport​

"Altid god behandling"

Vi har igennem alle årene siden Jens Andersen overtog firmaet, benyttet dette firma til vores maler opgaver både ved fraflytningssyn og generelle maleropgaver i vores afdelinger i Domea Vojens, dette er altid blevet udført til vores tilfredshed og aftalerne er altid overholdt

Domea

"Dygtige og effektive"

Vi giver VOJENS MALERFORRETNING vores bedste anbefaling for firmaets meget dygtige og effektive malersvende. Deres arbejde er i top kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi kan kun anbefale Vojens Malerforretning. 

MAA ZENI Arkitekter A/S

"Yderst professionelle"

Jeg kan klart anbefale Vojens Malerforretning. Fra start til slut har de været yderst professionelle. Malerne der har været på besøg har været søde, og der er ikke en finger at sætte på det arbejde de har udført. Det er bestemt ikke sidste gang vi ringer til dem når vi skal have noget lavet.

Bodil og Peter

Er du ikke overbevist endnu så klik ind på vores referencer.

fb  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vojens Malerforretning ApS

Tingvejen 30B

6500 Vojens

Kontakt os

Telefon: 74 54 16 54

E-mail: ja@vojens-malerforretning.dk

CVR: 32282245

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.